NVZ benoemt Will Drissen (Alpheios) tot erelid!

15-12-2022

Gisteren reisden directeur Hans Razenberg en technisch directeur Marten Kops af naar Limburg om een eerbetoon te overhandigen. De heer Drissen van Alpheios, die binnenkort met pensioen gaat, is na zijn jarenlange betrokkenheid bij de NVZ benoemd tot erelid. Tijdens dit feestelijke moment heeft de NVZ de heer Drissen bedankt voor zijn buitengewoon actieve inzet. Als trouw lid van de Technische Commissie (TC) heeft hij jarenlang veelvuldig zijn zeer waardevolle kennis en ervaring gedeeld met het NVZ-bureau en concullega’s.

Het bleef echter niet bij deelname aan de TC: Will was altijd bereid om in vele andere NVZ werkgroepen deel te nemen. Zo heeft hij een sleutelrol gehad in de NVZ- initiatieven rond communicatie in de keten van professionele producten (de zogenoemde GEIS/SUMI documenten) en was hij dé grondlegger van de NVZ Grondstoffenlijst. Het NVZ-bureau heeft veelvuldig gebruik van de buitengewone bereidwilligheid van Will om zijn visie uit de dagelijkse praktijk van een NVZ-lid te delen. Deze actieve inzet heeft bijgedragen aan de sterke positie van de NVZ op het gebied van wet- en regelgeving.

Met het Erelid certificaat, een bronzen Wasvrouwtje en een kistje wijn wenst het NVZ-bureau Will veel geluk en plezier met zijn pensioen.  

NVZ benoemt heer Drissen tot erelid

Foto: de heer Will Drissen (links) ontvangt het erelidmaatschap van directeur Hans Razenberg.